More

  [Uit Nu!] Color Pickle van Flavour

  Ok deze was al even uit, maar door de GDC drukte even van de radar verdwenen. Nu is Color Pickle van Flavour weer helemaal terug in beeld na wat potjes op Facebook. De game is bedriegelijk simpel, houdt je linkermuisknop ingedrukt en zie hoe een cirkel steeds groter wordt. Houd dat zo lang mogelijk vol terwijl je aangevallen wordt door agressieve driehoekjes. Pak af en toe een power up en voila! Vanwaar die color in Color Pickle? Het scherm en de figuren veranderen constant van kleur in een soort van lsd trip. Vanwaar de pickle in Color Pickle? Geen idee eigenlijk. Zoeken we uit.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img