More

  [Uit Nu!] Toriporo van Jesse Venbrux

  Jesse Venbrux is de hofleverancier van iPhone-games voor uitgever YoYo Games, jeweetwel die Game Maker games omzet naar iOS-games. Nu hij vertrokken is naar Japan, zit hij niet opeens stil. Venbrux werkt bij Q-Games, de maker van onder andere Pixel Junk Shooter op de PSN en hij studeert aan de Kyoto Seika University. Op de universiteit maakte hij Toriporo, een iPhone game met een driepotige alien die over planeten loopt. Bekijk het filmpje en download de game hier gratis.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=OL6pG9npjts’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img