More

  [Nieuws] Dit moet je zien: briljant concept en werkend prototype

  Soms komen er van die concepten voorbij waarvan je gewoon wéét: dit werkt. Volo Airsport is er zo een. Voor zijn afstuderen van maakte HKU-student Martijn Zandvliet een prototype van een game gebaseerd op… tja, hoe heet dat? Wingsuit flight. De trailer toont eerst een stukje real life van de meest extreme extreme sport ooit (verzekeraars gelieve even de andere kant op te kijken) en dan van de game.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=5NVw7Wk-5v0′]

  Hallo, EA Sports, ActiBlizzard, UbiSoft… snel een contract naar deze jongen sturen. Overigens hebben we zelf ook even contact opgenomen met Zandvliet. Als we zijn antwoorden hebben, plaatsen we een update.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img