More

  [GDC] Geen Nederlandse winnaars IGF Awards

  And the winner is… gespannen gezichten aan de tafel van Vlambeer en Monobanda gisteravond toen de winnaars bekend werden gemaakt van de IGF Awards. Naast bovengenoemde studio’s was ook Jeroen Stout van Stout Games aanwezig om een eventuele award in ontvangst te nemen.

  Helaas… geen van de drie studio’s bleek een van die foeilelijke awards te winnen. De reacties achteraf waren sportief. “Ik had wel verwacht dat Desktop Dungeon zou winnen. Leuk spel hoor, dus prima winnaar”, zei Vlambeer Jan Willem Nijman met een karakteristieke schouderophaal. Ook de Monobanda’s toonden zich goede verliezers: “Als we morgen maar goede meetings hebben met Microsoft en Sony”, aldus Sjoerd Wennekes.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img