More

  [GDC] Fascinerende video van GDC-build Ibb & Obb

  Richard Boeser won twee jaar geleden de Control Scriptie-prijs met wat feitelijk een designdocument was van Obb & Ibb Ibb & Obb [insert gemene grap over Boeser die niet kwam opdagen bij de prijsuitreiking]. Inmiddels is de game in volle productie bij ondermeer Codeglue en het resultaat is fascinerend.

  Boeser over de video: “Het laat de build zien die Codeglue mee heeft genomen naar de GDC. De laatste weken zijn we vooral bezig geweest met wat visuele aanpassingen. Decoratie is toegevoegd en het camera en parallax systeem werken nu. Verder kunnen we op elk moment in het spel naar een ander kleurenpallet springen. Erg leuk om mee te spelen.”

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=QmeHaF_XAPQ&hd=1′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img