More

  [Nieuws] Nieuwe studio Guerrilla Games geopend

  We schreven er al eerder over, maar Guerrilla Games is dus verhuisd. Afgelopen vrijdag was de officiële opening, verricht door de hoofdstedelijke burgemeester Eberhard van der Laan.

  ’s Avonds kreeg ook Control een rondleiding door de moderne studio. Weg zijn de kleine, doch knusse hokjes uit het labyrint van het oude pand. De nieuwe ruimte is groot, overzichtelijk en we kunnen ons voorstellen dat het informele contact tussen de diverse teams er behoorlijk op vooruit zal gaan. Aan Guerrilla-logo’s ook geen gebrek, in alle vormen en maten (tot twee meter hoog, al dan niet van gesmolten metaal) sieren ze de burelen.

  Uiteraard hield de studio alles wat met het nieuwe IP te maken heeft goed verborgen. Behalve dan dat ene moodboard… Maar als we daar op af mogen gaan werkt Guerrilla aan een game met Chuck Norris in de hoofdrol tegen een setting van dino’s en worsten. Dus…

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img