More

  [Nieuws] Gegevens Two Tribes op basis van 1,14 miljoen downloads: iOS 4 op 80% devices

  Leuk. Developer slash publisher Two Tribes deelt zo nu en dan gegevens met de development community. Ditmaal betreft het een breakdown van diverse gegevens op basis van de downloads van hun eigen games.

  Op de eerste plaats zegt het iets over het aantal downloads waar de studio goed voor is: meer dan 1,14 miljoen in de afgelopen drie maanden, bepaald niet slecht. (Overigens kunnen we niet achterhalen welk deel betaald en welk gratis is.)

  Belangrijkste conclusie is dat meer dan 80 procent van alle iOS-gebruikers al versie 4 heeft geïnstalleerd. Handig om te weten voor developers die van specifieke iOS 4-features gebruik willen maken. Moeite doen om pre-3.1 te ondersteunen lijkt daarentegen niet de moeite waard, zoals Two Tribes zelf al stelt. Slechts 1,2 procent van alle downloaders draaide die verouderde versie.

  Meer gegevens: klik hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img