More

  [Nieuws] Oorspronkelijke bedenkers tevreden over nieuwe editie van De Blob

  Bedenker Ronimo Games is tevreden met de nieuwe De Blob. De studio — u weet het ongetwijfeld al — is voortgekomen uit het team HKU & UU-studenten dat De Blob bedacht en ontwikkelde voor de stad Utrecht. Het concept is opgepikt door uitgever THQ die het Australische BlueTongue aan het werk zette voor een commerciële versie. En met succes. Van de Wii-game zijn meer dan driekwart miljoen exemplaren verkocht. En sinds kort is er dus De Blob 2.

  Joost van Dongen van Ronimo Games complimenteert THQ: “Vandaag is bij ons een pers-exemplaar van De Blob 2 bezorgd en het is echt heel cool! Ik ben superblij met hoe THQ ons concept verder heeft ontwikkeld.”

  BlueTongue heeft volgens Van Dongen ook nog eens naar de oorspronkelijke versie gekeken: “Leuk detail is dat onze auto’s die pas gaan rijden als je ze verft nu ook in THQ’s Blob zitten. Hebben ze voor deel 2 toch nog een beetje teruggekeken naar onze PC versie.”

  IGN.com recensie van De Blob 2 (8,0):

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img