More

  [Event] BigPoint CCO Nils-Holger Henning op Festival of Games: ‘Brengen games wereldvrede?’

  BigPoint CCO Nils-Holger Henning neemt tijdens het Festival of Games een kijkje in de toekomst. Allerlei nieuwe ontwikkelingen, zowel op technologisch vlak als op het gebied van gameplay, maken de weg vrij voor nieuwe type spellen.

  “These games offer entertainment and boost brain power, encourage physical activity, and improve eye-hand coordination.” En ze bieden een mooie toekomst: “Is it so farfetched to assume that people will no longer be divided by nationalities, religious thoughts or the color of their skin through online games – that so to speak they will bring peace to the world?”

  Het Festival of Games vindt dit jaar plaats op 28 en 29 april in Utrecht. Dit jaar is Gamesindustry.biz mede-verantwoordelijk voor de samenstelling van het programma.

  En nu we het daar toch over hebben, vorig jaar deed Control dat. Op de website van het Festival of Games staan de video’s online van toespraken van onder meer David Perry en Kellee Santiago. Je vindt ze hier.

  Beeld: Battlestar Galactica Online, BigPoint

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img