More

  [Control] Twee bijzondere internationale uitgaven over de Nederlandse gamesindustrie

  Wie naar de GDC in San Francisco reist treft op het Holland Paviljoen twee bijzondere uitgaven: de nieuwe Dutch Games Go Global en de zesde editie van Control International.

  Dutch Games Go Global is het visitekaartje voor de Nederlandse gamesindustrie. In deze brochure, die Control produceerde in opdracht van ondermeer het ministerie van EZ,L&I, Provincie Utrecht, TFI en de DGG, brengen we tientallen bedrijven en projecten voor het voetlicht. Dutch Games Go Global is binnenkort ook online in te zien via, jawel, dutchgamesgoglobal.nl.

  De tweede uitgave is de zesde internationale editie van Control zelf. Tal van interviews met seniors uit het Guerrilla-kamp, een blik op de IGF-genomineerden, een interview met de Game Maker-maker (Prof. Dr. Mark Overmars), een feauture over serious games en een over social versus casual maken de inhoud compleet. Control International #6 verschijnt binnenkort ook als iPad editie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img