More

  [Uit Nu!] Lingo van Engine Software verslaat Mario en Donkey Kong

  De Nintendo DS game Lingo, inderdaad naar het gelijknamig tv spelletje, is in zijn eerste week direct naar de eerste plaats in de DS chart geschoten. Daarbij wist de game Mario vs. Donkey Kong Mini-Land Mayhem voor te blijven die ook zijn debuut beleefde deze week. Een prachtige prestatie en een enorme opsteker voor de volledig Nederlandse productie. Engine Software uit Doetichem tekende voor de ontwikkeling en MSL (Media Sales & Licensing) zorgt voor de distributie. Opgelet! Voor de liefhebbers van Lingo groot nieuws, want presentatrice Lucille Werner signeert het spel vandaag op de huishoudbeurs in Amsterdam. Na de klik screenshots!

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img