More

  [Uit Nu!] Iron Grip: Marauders van Isotx

  Ok, de game is al even uit, maar wij hadden ‘m nog niet meegenomen in onze populaire rubriek Uit Nu! Iron Grip: Marauders is volgens de Utrechtse developer Isotx een mix tussen turn-based en real-time strategy. En dat alles gratis speelbaar in een browser. Marauders is de vierde game in de Iron Grip serie die begon als een Half-Life 2 mod. Tegenwoordig loopt de game op Unity aangevuld met een eigen engine. Speel de game hier, na de klik nog wat artwork en screenshots.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=4D0hDF_kYxo’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img