More

  [Uit Nu!] Karoshi van YoYo Games

  De enigszins controversiële (want ‘zelfmoordsimulator’!!) game Karoshi is nu uit voor iPhone en iPad. Eerder al vierde deze tegendraadse platformer-met-een-twist triomfen op PC, maar daar was het een freeware game, nu moeten er 79 harde centen voor betaald worden. Uitgever YoYo Games, inderdaad de publisher die de doe-het-zelf-engine Game Maker van Mark Overmars (en de man zelf ook)  onder zijn hoede heeft, verwacht veel van de door de Nederlander Jesse Venbrux gemaakte game. Venbrux maakte het spel in Game Maker, net als het eerder op iOS uitgebrachte They Must Be Fed. Koop de game hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7xXhO28O-gI’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img