More

  [Uit Nu!] Super Drill Panic van Orange Pixel

  Herinner je je de grote rots die over Indiana Jones dreigde te rollen nadat hij het Gouden Beeldje der Vruchtbaarheid had gepikt uit de Tempel van de Chachapoyaanse Krijgers in Raiders of the Lost Ark? (en ademhalen…) Diezelfde grote rots dreigt nu over jouw pixelpoppetje te rollen in Orange Pixel’s nieuwste Android-game Super Drill Panic. Wat te doen? Rennen natuulijk! Tilt de telefoon in de renrichting en blijf net als Indy de rollende rots voor. Koop ‘m hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=KzWcaVo0fDU’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img