More

  [Uit Nu!] Nieuwe GameHouse game: Delicious – Emily’s Childhood Memories

  Hardcore gamers halen hun neus er voor op, maar miljoenen vrouwen over de hele wereld kijken er al maanden reikhalzend naar uit: de nieuwe game in de populaire time-management serie Delicious. In deze aflevering -Emily’s Childhood Memories- maakt protagonist Emily een reis in de tijd als ze het huis waar ze is opgegroeid koopt.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=r4morZziiP4′]

  Het hart van de game blijft time-management in de restaurantsfeer en Emily runt in dit spel restaurants door de jaren heen. Maar GameHouse Studios in Eindhoven heeft een naam hoog te houden op dit gebied en zorgt voor een parade aan minigames die het eindeloos muisklikken op een prettige manier onderbreken. Nu hier verkrijgbaar.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img