More

  [Nieuws] Chime’s multiplayer resultaat van studentenproject?

  Het gamen-voor-goede-doelen-project OneBigGame van Martin de Ronde geeft de eerste game Chime opnieuw uit op PlayStation Network (na het debuut op XBLA en later PC via Steam). De game is omgedoopt tot Chime Super de Luxe en heeft als nieuwe feature multiplayer. Nou is multiplayer niets nieuws voor Chime, weten de bezoekers van Indigo Showcase vorig jaar. Een groep studenten van de HKU had toen een vier-speler-versie van de game draaien. Begeleider van die groep was… Martin de Ronde. Zou het zomaar kunnen dat het studentenproject van toen verwerkt zit in de Chime van nu?

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=c0NaVx3FxEk’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img