More

  [Filmpje] Trailer voor Tender Blender, onze Global Game Jam-entry

  Later deze week kom ik nog uitgebreid terug op de Global Game Jam en dan met name op ons eigen project, Tender Blender (die naam, daar zit serieus een verhaal achter…). Enfin, voor nu alvast de trailer (en bekijk hem vooral even op fullscreen):

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=P2aRj0vJcLU’]

  Alles wat je ziet en hoort is gemaakt from scratch. Het geweldige artwork (dat natuurlijk gewoon de Art Award had moeten winnen, maar dat terzijde) is van Dimme van der Hout en Joeri ‘Fuffy’ Lefèvre (Monkeybizniz), het gamedesign is van Ard Bonewald (Gamehouse), de code kwam uit de vingers van Stefan Wijnker (Monkeybizniz) en Allard AnkonĂ© (E-Semble). Oh ja, die muziek — je moet er van houden — is van mij (Matthijs Dierckx, Control).

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img