More

  [Nieuws] Killzone voor de iPSP is een… first-person shooter! (Surprise!)

  Bij de lancering van Sony’s nieuwe iPSP, sorry, de PSP2, neehee, de N-G-P toonde het bedrijf enkele in-game (waarschijnlijk dan) beelden van onder meer een nieuwe, ‘draagbare’ Killzone. Het duurde even voor de beelden online verschenen, maar hier zijn ze. Killzone is te zien vanaf 0:32.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=K3EloCX9hy8?hd=1′]

  Of Guerrilla Games ook dit spel (al dan niet volledig) zelf ontwikkelt is nog niet bekend. De eerste PSP Killzone (het third-person top-down ‘Liberation‘) produceerde de studio in elk geval compleet inhouse.

  [Via]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img