More

  [Filmpje] Trailer van de Versus-editie van die ene game. Je weet wel. Met van die kratjes…

  Super Crate Box. Zucht. Gaan we het daar weer over hebben? Moet dat? Ja en ja! Want als de wereld er geen genoeg van krijgt, dan wij ook niet. En we hebben iets van nieuwserigs. De IGF-finalist is sinds kort ook met twee spelers tegelijk te spelen. Multiplayer. Of Versus, in dit geval. De catch? Alleen op de Winnitron-kasten (één in Canada en één in Nederland) is Super Crate Box Versus speelbaar. Bijzonder? In elk geval bijzonder genoeg om onderstaande — erg lekkere — trailer te verdienen:

  Lees hier de ‘making of’ van de trailer.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img