More

  [Nieuws] Killzone 3 krijgt 9/10 van Official PlayStation Magazine UK

  Het grote voordeel van een officieel blad: als eerste recensies van first-party titles mogen publiceren. Het Engelstalige OPM beoordeelt de verrichtingen van de Amsterdamse studio met 9 uit 10. Hoewel niet heel verrassend, wel een mooie start. [Via]

  In de komende Control besteden ook wij ruim aandacht aan Killzone 3 en Guerrilla Games. Onder meer met een interview met mede-oprichter en Development Director Arjan Brussee en de coverstory waarin wij ingaan op de vraag ‘Waar blijft de tweede Guerrilla?’

  Ergens anders al reviews gezien van Killzone 3? Laat het weten in de comments.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img