More

  [Nieuws] Nederlands jurylid bij Mozilla Labs gamewedstrijd

  De uiterste inleverdatum is inmiddels verstreken, maar met 160 inzendingen kan de eerste Mozilla Labs Game On competitie gerust een succes genoemd worden. De uitdaging: bouw een game met open web technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript. Plug-ins zijn dus niet toegestaan! Meedoen is voornamelijk voor de eer, hoewel er aardige prijzen zijn te winnen.

  Om te bepalen wie dan uiteindelijk de winnaar wordt, is een jury van professionals samengesteld.  Nederland wordt vertegenwoordigd door Zuraida Buter (foto). Zij is onder meer bekend van het opzetten van Indigo (onder de vlag van Dutch Game Garden, gesponsord door Ziggo), waar Nederlandse indie developers de kans krijgen hun games te tonen aan het publiek. Buter is in goed gezelschap, zo vinden we verder in de jury mensen van Yahoo, Sony, Insomniac, Facebook en Zynga. De uitslag van de contest wordt verwacht in de week van 31 januari.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img