More

  [Art&Stijl] Moodvideo toont concept art van nieuwe Zylom game

  De game komt pas uit op 3 februari, maar de studio van Zylom Games in Eindhoven (we moeten geloof ik Real Games zeggen) is inmiddels officieel klaar. De nieuwe Delicious – Emily’s Childhood Memories is het volgende hoofdstuk in de langlopende serie en helemaal in house gemaakt. Op de blog van Zylom Games Studio is de opening van de game vrijgegeven, maar veel interessanter is de moodvideo die intern is gebruikt om de sfeer en de look over te brengen op het development team.
  In zijn post schrijft Art Director Michel Maas: ‘Wat is het gevoel dat spelers moeten krijgen als ze deze game spelen? Hoe krijgen we het voor elkaar om een herinnering uit de kindertijd oprecht te laten lijken in een casual game?’ Hieronder de moodvideo, na de klik de officiële opening van de game.


  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img