More

  [Nieuws] Guerrilla haalt Killzone 3 in één keer door Sony’s testlab

  Killzone 3 is klaar én goedgekeurd door Sony, zo maakte het bedrijf bekend op zijn weblog. Wat Sony er echter niet bij vertelt: de wizards van Guerrilla Games kregen het voor elkaar de game in één keer door de TRC-procedure te krijgen. Sony keurde de game goed na de eerste submissie. “Een unicum voor een game van deze grootte”, aldus Development Director Arjan Brussee. Killzone 3 verschijnt op 22 februari en is op slag het grootste culturele (of — afhankelijk van je persoonlijke standpunt — entertainment) product ooit van Nederlandse bodem.

  Brussee deed de uitspraak afgelopen vrijdag tijdens een interview met Control. Het hele verhaal is te lezen in de komende editie.

  Recente vacatures

  spot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img