More

  [Nieuws] Guerrilla haalt Killzone 3 in één keer door Sony’s testlab

  Killzone 3 is klaar én goedgekeurd door Sony, zo maakte het bedrijf bekend op zijn weblog. Wat Sony er echter niet bij vertelt: de wizards van Guerrilla Games kregen het voor elkaar de game in één keer door de TRC-procedure te krijgen. Sony keurde de game goed na de eerste submissie. “Een unicum voor een game van deze grootte”, aldus Development Director Arjan Brussee. Killzone 3 verschijnt op 22 februari en is op slag het grootste culturele (of — afhankelijk van je persoonlijke standpunt — entertainment) product ooit van Nederlandse bodem.

  Brussee deed de uitspraak afgelopen vrijdag tijdens een interview met Control. Het hele verhaal is te lezen in de komende editie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img