More

  [Nieuws] Geen IGF Student-nominatie, wel ‘Honorable mention’ voor NHTV-project EXP

  Het moest een keertje ophouden, de stroom Nederlandse genomineerden bij alle jaarlijkse Indie-awards. Dit jaar is geen van de Nederlandse studentengames genomineerd voor een IGF-award. Heel jammer, maar helemaal zonder legen handen staat ons land niet. In de ‘Honorable mentions’ vinden we EXP terug, van een team van de NHTV. Het concept van de sidescrolling ‘platformer’: breek de wereld af, voordat jij afbreekt (vrije vertaling van onszelf…). Bekijk de trailer.

  In 2007 nomineerde de IGF ‘De Blob’ van Ronimo Games (HKU/UU) en vorig jaar viel die eer aan ‘Paper Cakes’ (HKU).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img