More

  [Trailer] Guerrilla toont het verhaal van Killzone 3 (HD)


  De mensen van Guerrilla Games spitten na de release van hun game minutieus alle reviews uit om te leren van de eventuele zwakke plekken. Bij Killzone 2 werd wel eens geklaagd over het magere verhaal en de bordkartonnen hoofdrolspelers. Die kritiek werd ter harte genomen en professionele scriptschrijvers hebben nu een wat meer gelaagd verhaal opgeleverd en de characters voorzien van een grotere emotionele diepgang. Of dat echt gelukt is, merken we pas eind februari als de game verschijnt voor PS3. Hier is wel alvast een trailer die meer over het verhaal vertelt.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img