More

  [Nieuws] Cadeautje van Codeglue bewijst: iPad-versie van Rocket Riot in de maak

  Deze is leuk: Codeglue werkt aan een versie van hun XBLA/Windows Phone 7-hit Rocket Riot voor de iPad. En hoe wij dat weten? Dat weten we dankzij de leukste felicitatie die wij ontvingen naar aanleiding van ons driejarig bestaan:

  De studio die zojuist de 10 jaar volmaakte (verschil moet er zijn), nam de tijd een leveltje te bouwen voor Rocket Riot met in de hoofdrol het logo van Control. En niet alleen zijn wij daarmee erg vereerd, we krijgen zomaar een primeurtje in de schoot geworpen. De video van toont het level immers op de iPad! Volgens Codeglue is dit inderdaad het eerste bewijs van een Rocket Riot voor iPad.

  Of spelers later de mogelijkheid krijgen zelf ons logo te slopen in nog niet bekend.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img