More

  [Reminder] Vanavond in Amsterdam Ignite 4 over games

  Stichting Mediametic organiseert vanavond een avond vol ultrakorte lezingen door professionals in de gamesindustrie. Vijftien praatjes, van vijftien mensen die er ieder in vijf minuten twintig slides doorheen jassen. Daar wil je natuurlijk bij zijn. Onder de sprekers Joost van Dongen (Ronimo), Adriaan Wormgoor (Fourcelabs), Richard Boeser (Sparpweed), Kars Alfrink (Hubbub), de jongens van Vlambeer en Control uitgever Matthijs Dierckx. Zaal open vanaf 20 uur, entree 7 euro, adres Vijzelstraat 68 Amsterdam.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img