More

  [BestOf2010] Nederlandse games in Shockwave Top 10

  Ook op Shockwave.com is het eindejaarsvirus weer toegeslagen. Tijd om te stemmen voor de beste games op die site dus. In de categorie Best Online Game staan twee Xform-games in de Top 10. Burning Rubber 4 en Race to Rome zijn genomineerd en eerstgenoemde staat bovenaan in de tussenstand. In de categorie Best Download Game zijn zelfs drie Youda-games genomineerd in de Top 10, te weten Governor of Poker 2, Youda Farmer 2 en Youda Survivor. In de tussenstand staat Youda Farmer tweede achter koploper Plants vs Zombies.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img