More

  [Uit Nu!] Hohoho! Merry business! …eh Xmas!

  Kerst is al over een week en langzaam maar zeker groeit de opwinding. Bijvoorbeeld bij de gokkers onder ons. Zal het dit jaar dan wel een witte kerst worden? Het is in ieder geval altijd wit en gezellig in alle kerstgames en -apps van Nederlandse developers. We zetten er een paar voor je op een rijtje:

  Codeglue – Kerstoutfit voor Home avatar (PS3)

  Codeglue heeft een eigen winkel -The Cardboard Cartel- in Home, de gratis online wereld van de PS3. Hier kon je tijdens Halloween al zombieoutfits kopen voor je avatar, nu is het kerstmanpak aan de beurt, met als bonus Rudolph. Dat is die met die rode neus.

  Engine Software – Just Sing Christmas Songs (DSiWare & iPhone/iPad)

  Na het grote succes van de Just Sing Christmas Songs vorig jaar kon Engine Software het dit jaar niet laten liggen natuurlijk. Twee nieuwe songs op de DSiWare en vier kerstklassiekers in de App Store in samenwerking met Abstraction Games.

  Flavour Games – Kerstgame (web)

  Flavour Games heeft een druk en succesvol jaar achter de rug. Het bedrijf is voor de tweede keer in korte tijd uit zijn jasje gegroeid en verhuisd. Tussendoor hebben de developers toch nog tijd gevonden voor dit gratis puzzelspelletje.

  Little White Elephant – The X-Mas Snow Globe (iPhone/iPad)

  Van de makers van IceCube Adventures komt weer een app met een koud thema. Dit keer niet echt een spel, maar meer een grappig onzin-appje. Maak van je iPhone een snowglobe. That’s it. Schudden maar!

  Active Worlds Europe – Kerstgame (online)

  Active Worlds Europe biedt consumenten online werelden die ze zelf kunnen inrichten.  Af en toe maken de spelers iets speciaals dat ze met de rest van de gebruikers delen. Laatst nog een Sinterklaas wereld bijvoorbeeld. Nu een Winter/Kerstgame die te spelen is in meerdere werelden. Stap op de trein en laat je meevoeren op een wonderlijke tocht.

  Heb jij ook een kerstgame gemaakt en wil je die graag vermeld zien op de Control site? Laat het ons weten!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img