More

  [Nieuws] Jet Rocket: 40 jaar oud, maar wel volledig 3D! Te zien bij tentoonstelling Arcade

  Voor een beetje cool 3D-spel heb je helemaal geen krachtige consoles nodig. Veertig (!) jaar geleden toonde Sega dat zoiets ook heel goed mechanisch kan. De unieke arcade-kast met ‘Jet Rocket’ is vanaf zaterdag voor anderhalve week te zien op de games-tentoonstelling Arcade in Amsterdam.

  Op verzoek mag je zelfs spelen op de veertig jaar oude kast! Naast de Jet Rocket staan nog dertig andere bijzondere games in de tentoonstellingsruimte. Arcade is open van 18 december t/m 27 maart 2011. Zaterdag 18 december opent de tentoonstelling in de Mediamatic Bank. Vanaf 20:00 uur, gratis entree. Ga voor meer informatie over de Jet Rocket en de Arcade tentoonstelling naar www.mediamatic.net

  (Filmpje na de klik)

  Bewegende beelden vanaf “20.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img