More

  [Uit Nu!] Nick Racers Revolution 3D van Sticky Studios

  De nieuwe game van Sticky Studios (nog steeds op zoek naar een Producer) op de website van Nickelodeon is razend populair bij de jonge spelertjes.  In twee dagen tijd speelden meer dan 300.000 kinderen Nick Racers Revolution 3D. In de kartgame racen cartoonhelden als Spongebob en de pinguïns van Madagascar tegen elkaar. Studiobaas Jeroen de Cloe verwacht binnenkort de eerste uitbreidingen en updates: “Het eerste dat we gaan toevoegen is een in-game leaderboard en achievements.”

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img