More

  [Uit Nu!] OneBigGame's WINtA is vanaf nu te koop. Eh… te krijg!

  De iPhone/iPod/iPad-game WINtA is nu gratis te downloaden in Apple’s AppStore. Gratis? Was het niet de bedoeling er juist geld mee op te halen voor het goede-doelen-gameslabel OneBigGame? Klopt, dat zit als volgt.

  WINtA is een muziekgame en bij de App krijgen gebruikers twee nummers gratis (of eigenlijk één plus een tutorial). In de ‘WINtA-store’ zijn meerdere nummers te downloaden. Nu zijn dat er nog slechts vier (3 keer dance, 1 keer rock), maar dit aantal zal groeien. Het is uiteraard ook hier waar de opbrengsten ontstaan. Om het interessant te houden is elk nummer voorzien van zijn eigen visuals en daarmee ook van zijn variaties op de core-gameplay (raak in het juiste ritme de goede blokjes).

  Overigens, zoals wel vaker bij muziekgames is gebleken, rocknummers werken het best (vinden wij). Het titelnummer van Masaya Matsuura (de bedenker van de game) is enorm aanstekelijk, maar Am I Crazy van Little Fish toont eigenlijk beter de potentie van de game.

  WINtA is een co-productie tussen Matsuura’s NanaOn-Sha en het Nederlandse Triangle Studios en wordt voor OneBigGame uitgegeven door ngmoco-dubbelpunt-haakjesluiten. Klik hier voor WINtA op de AppStore, of hier voor eerdere berichtgeving over deze game.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img