More

  [Uit Nu!] Radical Fishing van Vlambeer

  Anderhalve maand na het chaotische bloedbad Super Crate Box is er weer een prettig gestoorde game van de jonge Utrechtse studio Vlambeer: Radical Fishing. Je neemt de rol aan van redneck Billy die in zijn onderbroek in een roeibootje zit en met steeds extremere middelen vissen boven water haalt en afschiet. Wederom in een fijne pixelstijl en ondersteunt door een aangenaam piepende en knorrende soundtrack van Phlogiston. Onder andere hier te spelen.

  Radical Fishing – Teaser from Vlambeer on Vimeo.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img