More

  [iPad] Nieuwe iPad-editie nu live! Met exclusief: verslag van de Dutch Game Awards! (gratis)

  Voor straks in de trein of thuis op de bank: editie 21 van Control is nu live. Start de app, ga naar de editie-browser en druk op download.

  En wat zit er dit keer in de editie? Om te beginnen natuurlijk alle artikelen uit het tijdschrift, maar… er is meer! Jawel. Zo is er de populaire column van advocaat Evert van Gelderen, nu dus exclusief voor de iPad. En ook: alle winnaars van de Dutch Game Awards, inclusief video’s van de genomineerden, foto’s van de uitreiking en reacties van de winnaars. Dus go!go!go!

  Voor wie de app nog niet heeft (foei!): hij is hier gratis te downloaden. En vindt u hem goed, vergeet dan niet een beoordeling achter te laten. Inmiddels staan dus de edities 19, 20 en 21 (gratis) klaar om gelezen te worden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img