More

  [Nieuws] Van den Biggelaar en Bouman starten nieuwe gamespublisher: Gamious

  Goed nieuws: Nederland heeft er een publisher bij. Een gámespublisher wel te verstaan. Maarten van de Biggelaar (oprichter van bedrijfjes als Planet Internet en Quote Media) en Pim Bouman (ex-Endemol en Spil Games) presenteren vandaag: Gamious.

  De nieuwe publisher richt zich in eerste instantie op web, social en mobiele platformen, maar voegt daaraan toe zich niet per definitie daartoe te willen beperken. Gamious zegt “games het succes te willen geven dat ze verdienen.” Het bedrijf heeft momenteel zelf een casual mmo in ontwikkeling onder de naam Medieval Mercenaries (trailer na de klik) en de casual gamesportal Fungamenow.com is reeds in de lucht.

  Pim Bouman: “Aan goede ontwikkelaars van games is geen gebrek. Wel is er een tekort aan uitgevers die schaalvoordelen kunnen benutten op het gebied van marketing en distributie. Door het kiezen van de juiste formats en het effectiever exploiteren van intellectuele eigendommen, willen we goede games het succes geven dat ze verdienen.”

  Mede-oprichter Maarten van den Biggelaar: “Gamen is al lang niet meer alleen voor jongens. Vooral dankzij digitale distributie zijn er meer gamers, doelgroepen, platformen en toepassingen bijgekomen. Hier liggen enorme kansen.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img