More

  [Boek] Debuut-roman Harry Hol nu te koop! (De Harry van Control, dat is…)

  [Let op, niet game-gerelateerd onderwerp] Vandaag is de debuut-roman van Harry Hol verschenen. Harry Hol? Ken ik die naam niet ergens van? Waarschijnlijk wel. Harry is een van de vaste redactionele krachten van Control. Zijn roman wordt uitgegeven door de bekende literaire Uitgeverij L.J. Veen. De primeur? Het is de eerste Nederlandse roman die in eerste instantie exclusief als e-book verschijnt.

  Momenteel is het nog even wat gedoe om het boek op de iPad te krijgen (lees hier hoe), e-ink fanaten zullen het sneller doen — het is immers in het ePub-formaat. Anyway: allemaal hiernaartoe klikken en het boek kopen. Geloof ons, het is het waard! (Binnenkort is ‘Bagage’ ook verkrijgbaar bij Bol.com en Selexyz.) De blurb:

  “In de romantische komedie Bagage is de relatie van Paul en Nadine er slecht aan toe. En net wanneer Paul met pech langs de weg komt te staan, wordt hij door Nadine telefonisch gedumpt. Daar staat hij: langs de kant tijdens een van de ergste herfststormen in jaren. Wat volgt is een race tegen de klok voor Paul om op tijd op Schiphol te zijn zodat hij Nadine kan tegenhouden voordat ze zonder hem naar Spanje vertrekt. Zo?n jarenlange relatie gooi je toch niet zomaar weg? Maar onderweg ontmoet Paul Marijke, die zijn pogingen om zijn relatie te redden flink in de war schopt.”

  [Einde niet game-gerelateerd onderwerp]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img