More

  [Nieuws] Ngmoco brengt OneBigGame/Matsuura/Triangle Studios' WINtA uit

  Ngmoco, een van de bekendste iPhone-publishers, gaat WINtA uitbrengen. Dat is mooi nieuws voor zowel OneBigGame, het goede-doel-games-label van initiatiefnemer Martin de Ronde (onebiggame.com), als voor Triangle Studios (triangle-studios.com), de Friese ontwikkelaar van de game die is bedacht door Masaya Matsuura (en dat is dan weer de bedenker van het muziek-game-genre met PaRappa the Rapper en Vib Ribbon) (Wiki).

  WINtA is, hoe kan het ook anders, een muziekgame voor iPhone en iPod Touch. We hebben er reeds vaak over geschreven, dus u weet ongetwijfeld dat de afkorting staat voor War Is Not the Answer — een verwijzing naar een nummer van Marvin Gaye.

  “De samenwerking met Masaya Matsuura en ngmoco is een belangrijke stap voor de lancering van WINtA en we zijn verheugd dat we met zulke creatieve partijen mogen samenwerken”, aldus Martin de Ronde, directeur van OneBigGame. “Het uitbrengen van WINtA op ngmoco’s leidende plus+ social network biedt ons meer zichtbaarheid voor onze charitatieve initiatieven.”

  Ngmoco is onlangs overgenomen door het Japanse DeNA voor 400 miljoen dollar.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img