More

  [DGA] Jurrie Hobers nieuwe voorzitter Dutch Games Association

  De Dutch Games Association (DGA) heeft een nieuwe voorzitter: Jurrie Hobers. Verder kozen de leden tijdens de ALV van afgelopen donderdag twee nieuwe bestuursleden.

  Hobers, voormalig VP bij Codemasters en nu ondernemer en adviseur in de gamesindustrie, volgt Frank van Oirschot op, een van de oprichters van de DGA. De leden kozen advocaat Daniël Haije en gamesondernemer Pim Bouman in het algemeen bestuur.

  Van Oirschot heeft wegens drukte zijn voorzitterschap overgedragen. Oud-bestuursleden Rene Kuijs en Mark Overmars hadden eerder dit jaar hun bestuursfunctie al neergelegd. Lees de bio’s van de nieuwe bestuurders op de website van de DGA.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img