More

  [Awards] Control-lezers kozen voor Greed Corp

  Afgelopen donderdag zijn in Amersfoort de Dutch Game Awards uitgereikt tijdens het Control Industry Dinner, dat zal geen van de lezers van Control en deze site ontgaan zijn. De lezers van onze wekelijkse nieuwsbrief kozen online uit acht genomineerden de winnaar van de Control Industry Award, die met recht de publieksprijs -of nog beter: de vakgenotenprijs- genoemd kan worden. Greed Corp van wat tegenwoordig Vanguard Entertainment Group heet (toentertijd nog W!Games) kreeg uiteindelijk de meeste stemmen.

  De groep uitbundige Vanguard medewerkers kregen de bijbehorende zwarte uil uitgereikt door de bekende Japanse developer Keita Takahashi. Hieronder het filmpje dat op donderdagavond werd gespeeld om de genomineerden te tonen. Na de klik foto’s van de uitreiking van de Control Industry Award.


  Keita Takahashi bewondert de zwarte uil voordat hij hem uitreikt.
  Het winnende team wordt nog eens extra in het zonnetje gezet door Vanguard's studio baas Guy Melis (met microfoon).
  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img