More

  [Congres] Game in the City's volle middagsessie

  In anderhalf uur tijd jaagt Game in the City er komende donderdagmiddag meer sprekers door dan een gemiddeld congres op een halve dag.

  Ilja Linnemeijer van PWC promoot de jaarlijkse Media Outlook van het bedrijf, waarna Christian Godorr het stokje overneemt. Godor is Head of Game Design bij Bigpoint, een van de grootste online gaming bedrijven ter wereld. Het hoogtepunt van de dag is de keynote van Keita Takahashi (later op de dag ook nog te zien bij de uitreiking van de Control Industry Award en op de vrijdag als hij een master class geeft). De plenaire middagsessie wordt afgesloten met Niki Smit van Monobanda. “Niki Wie van Mono-wattus, wie is die dame?”, denkt u nu wellicht. Nou, deze jóngen presenteert Bohm, een verrassende art-‘game’ (trailer). Hij deed dat eerder tijdens Gamelab #5 en toen was dat het hoogtepunt van de avond. Niet te missen dus!

  [stextbox id=”custom” caption=”Programma plenaire middagsessie “]

  • Ilja Linnemeijer – PWC Media Outlook Games
  • Christian Godorr – Bigpoint, Head of Game Design
  • Keita Takahashi (Uvula) is de maker van games als Katamari Damacy en Nobi Nobi Boy.
  • Niki Smit – Monobanda – Over Bohm, geïnspireerd door Keita Takahashi

  [/stextbox]

  De komst van Takahashi is mogelijk gemaakt door het Gamefonds.

  Klik hier voor informatie over de Serious Games-sessie en hier voor de ochtendsessie van Game in the City. Deelnemen aan de congresdag op 18 november kost 30 euro, inclusief lunch. Inschrijven kan hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img