More

  [Congres] Jasmin Kassner opvallende verschijning op Game in the City 2010

  Jasmin Kassner (LinkedIn Twitter Facebook) is een opvallende verschijning tijdens de congresdag van Game in the City, volgende week donderdag. Niet alleen vanwege haar vele tattoos (check vooral haar hals), ook haar CV is indrukwekkend. Kassner is oprichter en CEO van casual games-studio Pixeltamer, maar ze komt naar Amersfoort om te vertellen over haar charity-project ChawaChawa.

  Kassner — een soort Duitse Martin de Ronde — heeft een idee waarbij gamers geld inzamelen door te spelen. Als sponsorloop dus, maar dan met online verslaafbare spelletjes. Hoe het precies zit komt de oprichter dus zelf vertellen op donderdag 18 november in Amersfoort, tijdens de ochtendsessie van Game in the City.

  Ook in het openingsprogramma: René Derks, project manager bij de Vanguard Entertainment Group (voortgekomen uit een fusie tussen Karami en W!Games). Vanguard maakte gisteren een overeenkomst bekend met EA voor zijn nieuwe game Gatling Gears.

  [stextbox id=”custom” caption=”Overzicht dagopening Game in the City”]

  Donderdag 18 november 9:00 uur

  • Rene Derks – Vanguard Entertainment Group
  • Jasmin Kassner – ChawaChawa
  • Ron Hartman – Mediacollege Amsterdam

  [/stextbox]

  Deelnemen aan de congresdag op 18 november kost 30 euro, inclusief lunch. Inschrijven kan hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img