More

  [Plaatjes!] Frenzic screenshots tonen eerste salvo in Two Tribes 'indie publising' deal

  Frenzic is het eerste spel dat Two Tribes lanceert onder de vlag van hun ‘indie publishing initiative’. Wij berichtten al eerder over dit initiatief. Two Tribes gaat behalve Frenzic ook de iPhone game Edge naar DSi porten. Daarnaast komt er een iPhone en iPad versie van Ronimo’s Swords & Soldiers.

  Frenzic is nu bijna klaar. Het spel is geheel ‘herontwikkeld’ (dat klink zeker indrukwekkender dan ‘geport’) naar de DSi. De uitgever streeft er naar om de originele iPhone game daarmee te verbeteren. Het spel verschijnt “binnenkort” in de VS en in Europa. Zie de eerste screenshots na de klik.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img