More

  [Uit Nu!] Remake Redline Rumble Revolution van Xform racet naar de top

  Redline Rumble Revolution van het Nederlandse Xform, behaalde de nummer 1 positie op de gamesportal van Shockwave. Dit gebeurde in minder dan een week van verschijning (2 november).  Het is een remake van de originele Redline Rumble. Xform maakte de game in opdracht van Shockwave, en kreeg van hen het verzoek om dat eerste spel op alle punten te verbeteren, zonder de essentie te verliezen.

  Het resultaat is een racespel dat draait met de Shockwave plug-in. Doel is om je tegenstander in te halen terwijl je de rest van het verkeer ontwijkt. De game is in twee maanden geproduceerd, grotendeels door één persoon. Je kunt hem hier spelen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img