More

  [Uit Nu!] Party voor Paardenmeisjes: Spil Presenteert Ponyparade

  Er was vroeger altijd wel een meisje in de klas met een pony. De rest was alleen lid van de Ponyclub. Wij macho jongens hielden ons bezig met belangrijke, stoere, mannelijke dingen zoals voetbal, auto’s en programmeren op de MSX thuiscomputer. Een aantal van die stoere thuisprogrammeurs had toen waarschijnlijk niet kunnen dromen dat ze ooit mee zouden werken aan de Spil Ponyparade, een maand gewijd aan meisjesspellen over alles met hoeven en manen.

  De Ponyparade loopt van 8 november tot 5 december. Gedurende deze periode worden er 14 nieuwe paardenspelletjes gelanceerd, waaronder de opvolger van een van de meest populaire spelletjes van het Hilversumse Spil games:  ‘Horse Eventing 2’. Dit spel werd wereldwijd meer dan 60 miljoen keer gespeeld.

  Een overzicht van alle spelletjes die tijdens de Ponyparade worden gelanceerd:
  • My Pony Park
  • Ponies in the City
  • Pony Adventure
  • Horse Eventing 2
  • Jumporama 1
  • Jumporama 2
  • Horse Hair Studio
  • Pina Pony
  • Romantic Pursuit
  • Lovely Pony
  • Horse Carriage Dress Up
  • Baby Unicorn 2
  • Bubble Hit: Pony Parade
  • Pony Tales

  Al deze spelletjes zijn te vinden op www.girlsgogames.nl/ponyparade.html.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img