More

  [Congres] Serious Games sterk vertegenwoordigd op Game in the City 2010

  Donderdag 18 november is de congresdag van Game in the City in Amersfoort (’s avonds volgt het Control Industry Dinner en de volgende dag de Master Classes). De komende dagen belichten we steeds enkele opvallende programmaonderdelen. We beginnen — heel serieus — met Serious Games…

  Jan Willem Huisman, oprichter en creatief directeur van de IJsfontein; Marcus Vlaar, creatief directeur van Ranj Serious Games; Tim Laning, mede-oprichter en directeur van Grendel Games… Je kunt je mindere namen voorstellen als het aankomt op Serious Games in Nederland. Ze vormen de kern van de sessie over Serious Games en Business (gepresenteerd door Joke Witteveen), die verder ruimte biedt aan up-and-coming Sanneke Prins van de educatieve game Mijn naam is Haas (genomineerd voor zowel een Dutch Game Award als de Control Industry Award).

  [stextbox id=”custom” caption=”Sessie Serious Games en Business (o.l.v. Joke Witteveen)”]

  • Marcus Vlaar – Ranj Serious Games
  • Tim Laning – Grendel Games
  • Jan Willem Huisman – IJsfontein
  • Sanneke Prins – Mijn naam is Haas
  • Bujar Nushi – DHV (gebiedsontwikkeling)
  • Panelleden: Remco Bakker – Syntens, Jeroen Veldt – NBSO

  [/stextbox]

  Deelnemen aan de congresdag op 18 november kost 30 euro, inclusief lunch. Inschrijven kan hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img