More

  [Kort] Navy Captain aan het roer van VStep US

  Schepensimulatorenbouwer (sorry, kon niet korter) VStep opent een kantoor in New York. Aan het roer komt (die was te makkelijk om te laten liggen) Mark Woolley, een voormalige kapitein van de Amerikaanse marine (en klant van VStep). Het bedrijf opende onlangs ook al een kantoor in de UK. De internationale afdelingen houden zich niet bezig met de consumentensims, maar juist met het professionele Nautis, de trainingssoftware voor zeebonken-in-opleiding, en RescueSim, voor hulpdiensten.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img