More

  [Uit Nu!] Gamehouse Studios' nieuwe: Heart’s Medicine. Het medicijn tegen verveling?

  Er is nogal wat zorg om de zorg. Want hoe zorg je dat de zorgers voldoende zorgen? En zoveel mogelijk zorgbehoevenden die zorg… Wacht even, dit stukje heeft misschien wat redactie nodig. Waar we naar toe willen, is de nieuwe game van het Eindhovense GameHouse Studios, Heart’s Medicine Season One.

  Volgens de PSV’ers is het een ’tijdsmanagement game’. Van die omschrijving gaat ons hart niet sneller kloppen. Maar dan zien we dat het gaat om een ziekenhuis, waarin je er voor moet zorgen (sorry) dat zo veel mogelijk patiënten beter worden. En niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Jij bepaalt daarom hoe de tijd het beste besteed wordt, en vooral hoe mensen zo veel mogelijk aandacht krijgen. Een heel charmant gegeven, dat zo te zien ook al goede recensies krijgt. Check ook het weblog van de developers — je weet wel, die zich Zylom, RealGames én GameHouse Studios tegelijk noemen (dat laatste is de enige officiële correcte — tenminste, ten tijde van dit schrijven).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img