More

  [Kort] Telegraaf neemt Hyves over

  De Telegraaf Media Groep neemt het sociale netwerk Hyves over. De Telegraaf wil het netwerk met negen miljoen geregistreerde gebruikers inzetten voor crosspromotie. Zo zou marktplaats geïntegreerd kunnen worden, en zou nieuws van de Telegraaf prominent op de voorpagina komen. Voor de huidige Hyves-gebruiker verandert er voorlopig niets, dus de oprichters van de sinds 2008 bestaande Anti Telegraaf Hyves kunnen voorlopig hun belangrijke werk voortzetten.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img