More

  [Filmpje!] Mooie, nieuwe Blender-film: "Sintel"


  Onlangs is Sintel -de nieuwe animatiefilm van het Blender Institute- online in première gegaan. Het is inmiddels de derde film die intern gemaakt is door het Blender Institute, ontwikkelaar van de gratis open source animatiesoftware Blender. Het vorige project was de game Yo Frankie! Download de film op www.sintel.org
  Meer dan een jaar hebben veertien mensen aan de film gewerkt. Zoals altijd zijn deze mensen afkomstig uit de actieve online community rond Blender. Met financiële hulp van onder andere het Nederlands Film Fonds, gemeente Amsterdam en 2800 fans die vooraf de DVD hebben gekocht, heeft het internationale gezelschap een jaar in Amsterdam gewoond en gewerkt. In de film gaat een meisje op zoek naar haar draak. Halina Reijn en Thom Hoffman tekenden voor de stemmen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img