More

  [Kort] "Jippie, lekker Facebooken met Youdagames"

  Het Hilversumse Youdagames heeft nu ook een Facebook pagina, waarop hun casual games te spelen zijn.Voor de eerste lancering van Youdagames op Facebook zijn alle online games die op de Youdagames website te spelen zijn op Facebook gezet. Met zo’n 2000 spellen is er daarmee een ruime keuze voor de Youda Facebook gamer. Alle door Youdagames zelf ontwikkelde spellen hebben een higscore geïntegreerd. De spelers kunnen hierdoor hun favoriete Youda spellen online spelen en de highscores delen met vrienden en andere Facebookers. Ook kunnen zij de scores op hun profiel plaatsen en met vrienden strijden om de eerste plaats op de ranglijst.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img